Rólunk

A W5labs kifejezetten webfejlesztésre és digitális grafikára specializált kreatív ügynökség. Csapatunk a W5 group tagja, célunk pedig, hogy innovatív és hatékony megoldásainkkal ügyfeleinket nagyobbá és sikeresebbé tegyük.

Szerverektől az ügynökségig

Cégünk 2008-ban alakult, kezdetben kizárólag web hostingra szakosodva. Alapítóink szorgosan bővítették ügyfélkörünket, akkor még nem sejtve, merre is tart pontosan a vállalkozás.


Az egyre bővülő és szerteágazó ügyféligényeknek eleget téve 2012-ben csapatunk elkezdett weboldalakat fejleszteni - ekkor született meg a W5labs.


A webfejlesztés egyre nagyobb teret nyert, így szükségessé vált a csapat bővítése. Ekkor fokozottan ügyeltünk arra, hogy újonnan érkező munkatársaink a komoly szaktudás mellett hozzánk hasonlóan lelkesek és motiváltak legyenek, hogy együtt, egy csapatként tudjunk új szegmensek felé nyitni.


Mára a fejlesztéseket egy profi apparátus menedzseli, egy hatékony szervezetként működve. 21 fős csapatunkkal minden grafikai tervezéssel és webfejlesztéssel kapcsolatos kérésnek eleget tudunk tenni, mindezt nemzetközi színvonalon, a legújabb, legmodernebb technológiákat alkalmazva.

Hatékony kreativitás

Csapatunk sikere legfőképp két dolognak köszönhető:


Mindenek előtt sosem vagyunk 100%-ban elégedettek, mindig feszegetjük a határokat, hogy valami újat hozzunk létre. Ez a mentalitás bevonzotta a hasonló gondolkodású szakembereket, így mára nem csak hogy ismerjük és alkalmazzuk a legújabb technológiai és digitális trendeket, de alakítjuk is azokat.


Másrészt pedig fokozottan ügyelünk arra, hogy munkáinkban a kreativitás soha ne öncélú legyen, hanem mindig a hatékonyságot és az innovációt szolgálja, hiszen csakis így lehetséges, hogy ügyfeleink és mi is egyaránt büszkék lehessünk a végeredményre.

 • 01
  w5labs logo

  Egyedi weboldalak és webes rendszerek fejlesztése, arculattervezés.

  weboldal
 • 02
  w5host logo

  Lakossági és B2B webhosting szolgáltatás, domain regisztráció.

  weboldal
 • 03
  webmedic logo

  Weboldal javítás, üzemeltetés és teljeskörű karbantartás.

  weboldal

W5labs
2018