Szolgáltatásaink - Webáruház fejlesztés
Szolgáltatásaink E-kereskedelem

Vásárlókat generálunk,
nem csak látogatókat.

Megtaláljuk a legjobb megoldást

Az internetes platformokon való kereskedés kis túlzással egyidős a világháló megjelenésével, hiszen az értékesítés minden korban fontos mozgatórugója a folyamatoknak, csupán az eszközök változnak. Nem kérdés, hogy a 21. században az e-kereskedelem végleg meghódította a világot és így külön informatikai iparág épült rá.

Mi hisszük, hogy minden vállalkozás egyedi, ezért nincs egyetlen jó megoldás, ami mindenki számára megfelelő lenne. Csapatunk érdemi tapasztalatokkal bír, akár egy néhány termékes webshopról van szó, vagy egy több tízezer árucikket forgalmazó komplex webáruházról. A célunk, hogy ügyfeleink eligazodjanak az e-kereskedelem világában.

magento w5labs

Skálázható, magas teherbírású webáruház komplex igényekre

A Magento webmotor a világ egyik legfejlettebb e-kereskedelmi platformja, amely gyorsaságának és beépített funkcióinak köszönhetően ideális megoldást nyújt egyedi igények és komplex rendszerek megvalósítására.

A világ vezető márkái is a Magentot választják

Rugalmas konfigurálhatósága és megbízhatósága miatt olyan márkák értékesítése nyugszik a Magento keretrendszeren, mint a HP, Canon, Jack Daniels vagy a Jaguar. Ennek ellenére a technológia mégis elérhető olyan vállalkozók számára is, akiknek már bizonyított az online értékesítési tevékenysége és a következő szintre akarnak lépni.

Milyen előnyöket nyújt a Magento platform?

01

Gyors, terhelhető és skálázható

02

Integrált e-kereskedelmi funkciók

03

Konverzió optimalizálás

04

Készletgazdálkodás és raktárkezelés

05

Külső és ERP rendszerek gördülékeny integrációja

06

Multi-store oldalak kialakításának lehetősége

07

Nyílt forráskódú webáruház motor

E-kereskedelemre specializálódott csapatunk több mint 10 éves tapasztalatával támogatjuk ügyfeleinket annak érdekében, hogy értékesítési tevékenységük valódi potenciálját kiaknázhassák.

Ennek érdekében fejlesztői tevékenységünk nem csupán a kivitelezésre korlátozódik, hanem már a tervezés során aktívan hozzájárulunk a koncepció kialakításához. A kivitelezés során olyan partneri együttműködés kialakítására törekszünk, amely lehetővé teszi az üzleti igények megvalósítását és értékesítési stratégia támogatását egy célirányos és jól mérhető webáruház formájában.