Crafters Europe e-commerce platform

#crafterseurope

Egyedi e-commerce platform saját igényekre szabva? Ismerd meg a Crafters Europe-ot!

w5labs

Ügyfelünk nagy tapasztalattal és széleskörű termékkészlettel rendelkező faipari és barkácsáru kereskedőházat működtet.

Az új kezdeményezés szerint a faipartól elszakadva szerettek volna egy új brandet létrehozni, és ezáltal a Crafters Europe webáruházat felépíteni. A projekt célkitűzése egy fiatalos és minden korosztályt megcélzó, minőségi termékeket bemutató, egyedi fejlesztésű webshop létrehozása volt. Ebben az esettanulmányban részletezzük a projekt kihívásait és azokat a megoldásokat, amelyek lehetővé tették ügyfelünk hatékony és sikeres online jelenlétét.

omnes w5labs

A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a webáruházban elérhető több, mint 4000 termék hatékonyan kerüljön be a különböző partnerektől kapott export fájlokból a rendszerbe.

Ennek érdekében készítettünk egy olyan sablont, amelyekbe a partnerek termékei oszloponként rendezhetők, ezáltal egy minimális konfigurációval eltérő elrendezésű adatfájlok feldolgozása is lehetségessé vált.

A különböző adatfájlok alatt, nem csupán a termék adatokat értjük, de a termékekhez kapcsolódó képekről és leírásokról, tulajdonságokról egyaránt beszélünk. Ezzel rengeteg időt és energiát spóroltunk megrendelőnk számára. Igény esetén automatizált termék szinkronizáció is megvalósítható amennyiben adottak a kapcsolódási feltételek. A termék rögzítés során számos opció érhető el, amely lehetővé teszi az egyedi termékkezelést, beleértve a termék nevét, leírását, árát, készletét, méreteket, tulajdonságokat, valamint az adott tételhez kapcsolódó termékeket. A központosított médiatár szintén fejlesztésre került, hogy az ott feltöltött képek és fájlok könnyen hozzáférhetőek legyenek az oldal különböző részein.

A webshop felülete szerkeszthető és
személyre szabható a megrendelő által:

  • Kiemelt banner kezelési lehetőségekkel rendelkezik
  • Tetszőlegesen alakítható az oldal menüstruktúrájának tartalma és a termék kategóriák egyaránt
  • Létrehozhatóak kiemelt termék gyűjtemények, és további egyedi aloldalak, ezáltal akár a menüsorban, a főoldalon, vagy külön aloldalon is kiemelhetőek a termékek, így különböző akciók esetén könnyedén használható a felület.
w5labs crafters
A webshop felülete gyors, korszerű és reszponzív lett a friss megjelenés érdekében.
w5labs crafters w5labs crafters w5labs crafters

A webáruház több nyelvet is támogat, ezáltal lehetővé teszi a további nyelvek könnyű bevezetését a fordítások kezelésére szolgáló modul segítségével.

Beépítettünk a rendszerbe online bankkártyás (SimplePay), egyedi utalásos és utánvételes fizetési lehetőséget is, de a utánvételes vásárlás csak a regisztrált felhasználók számára elérhető, ezáltal ösztönözve a regisztrációk számát. A rendeléskezelés áttekinthető és hatékony. A megrendelő a rendelési státuszok egyéni kezelésével a teljes megrendelési folyamatot a saját feldolgozási rendszerére tudja szabni, ezáltal a státuszváltozásokról a felhasználók folyamatosan értesülnek. A felhasználókezelés biztonságos, és az adminisztrációs felületen egyszerűen kezelhetőek a megrendelők személyes, számlázási, és szállítási cím adatai.

Végezetül, API kapcsolaton keresztül integráltuk a Billingo számlázási rendszert a webáruházba, így a megrendelések alapján automatikusan generálódnak a számlák. A 2023-as év végén megjelent rendelet szerint a kormány előírja a webshopoknak, hogy a Magyar Posta logisztikai szolgáltatását is felajánlják a vásárlóiknak, így a GLS és az MPL futárszolgálatok is bekerültek a rendelési és háttérkezelési folyamatokba, egyedi ársávokkal ellátott szállítási díjkezelési lehetőségekkel együtt. A hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően így az MPL futárszolgálattal való szállítás meghatározott díja is könnyedén beállítható.

Ügyfelünk a projekt lezárultával egy kiválóan működő és felhasználóbarát online e-commerce felületet kapott, amely biztosította a termékek hatékony kezelését, a gyors és biztonságos vásárlást, valamint rugalmasan alkalmazkodott a megrendelőnk igényeihez.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kezdjünk el együtt dolgozni

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató
Téged is érdekelne egy
egyedi fejlesztésű
e-commerce platform?
Tudj meg többet szolgáltatásunkról!