Röviden, tömören

Az a kreatív digitális
ügynökség vagyunk,
akire rábízhatod magad az
ötlettől a megvalósításig.

Egységben az erő

Közel 30 fő dolgozik összehangoltan a közös sikerért, köztük informatikai szakemberek, kreatív elmék és projektmenedzserek.

Tudj meg többet

A W5labs

A W5labs egy lendületes és kreatív vállalkozás. Célunk magas minőségű digitális szolgáltatások által ügyfeleinkre terelni a figyelmet. Partnereink és saját csapatunk összetétele is a fentiek szellemében formálódott, hiszen az idők során megtanultuk, egy dolog biztos csak: a változás. Csapatunkat különböző területekről érkező emberek alkotják, akik megosztva tapasztalataikat, együtt tágítják ügyfeleink digitális lehetőségeit és szolgáltatásaink minőségét.

Előfordul, hogy a modern világban sokszor a csomagolás fontosabbá válik, mint a munka eredeti szellemisége, ugyanakkor mi hiszünk benne, hogy a folyamatos fejlődés záloga még mindig a kölcsönös bizalom, a kemény és kitartó munka, az állandó kérdésfeltevés és kutatás, a tehetségnek való útengedés. Így nyerjük el ügyfeleink bizalmát a minden fél számára sikeres projektek érdekében.

Ha érdekel, hogy alakult tevékenységünk a 2008-as megalakulástól kezdődően, itt elolvashatod
2008
A W5 Informatikai Kft. 2008-ban alakult, kezdetben kizárólag webhostingra szakosodva. Alapítóink szorgosan bővítették ügyfélkörünket, akkor még nem sejtve, mit is hoz a jövő.
2012
Az egyre bővülő és szerteágazó ügyféligényeknek eleget téve 2012-ben csapatunk új szakemberek bevonásával kezdett el weboldalakat fejleszteni - ekkor született meg a W5labs.
2015
A webfejlesztés egyre nagyobb teret nyert, partnereink számának növekedése és elégedettsége újra szükségessé tette a csapat bővítését. Az újonnan érkező munkatársaink komoly szaktudásukat lelkesedéssel gyúrták egybe, így kibővült csapatként tudtunk új piaci szegmenseket megcélozni.
2018
Mára projektjeinket egy jól működő apparátus menedzseli. Csapatunk hatékonyan szolgálja ki nemzetközi partnereinket és a KKV szegmensből érkező ügyfeleinket egyaránt. A W5labs digitális portfóliójában megtalálható az informatikai tanácsadás, tárhelyszolgáltatás, grafikai tervezés és webfejlesztés, support szolgáltatás is. Tevékenységünk színvonalát tükrözi számos hazai és nemzetközi elismerés, 2018-ban az OTP Business Nagykövet program tagjai közé választottak minket.

Nézz be új irodánkba!

A hely, ahol inspirálódunk,
ötletelünk, és alkotunk!

Irodánk kívül-belül

We dream digital

Ügynökségünk olyan digitális termékeket hoz létre, melyek a Te igényeid szerint készülnek el, legyen az akár egy logó, egy figyelemfelkeltő marketing hirdetés vagy egy összetett rendszer, esetleg értékesítésre szánt webshop. Fontosnak tartjuk, hogy teret adjunk ügyfeleinknek, ugyanakkor ismerjük a helyzetet, amikor sürget az idő és professzionális és kiszámítható munkára van szükség, teljesíteni kell! Épp ezért a tanácsadástól az átfogó stratégiai tervezésen át teljeskörű tárhelyszolgáltatást, grafikai és weblapfejlesztői tevékenységet, illetve utólagos támogatást is kínálunk ügyfeleinknek.

A folyamatokban kiemelt kapcsolattartók és projektmenedzserek segítenek eligazodni, így mindig van kihez fordulni, közös sikerünk érdeke a hatékony együttműködés. Kisvállalkozóktól a nagy multinacionális cégeken át, a tudományos-kulturális élet és a gazdaság kiemelt szereplőin keresztül, megannyi partnerünknek egyengetjük útját a digitális térben.

W5labs - Arcok a nevek mögött

Kölly
László
Varga
Csaba
Arends
Remco
Varga
Péter
Bilonka
Ákos
Czimbalmos
Bogi