Funkcionális és esztétikus
digitális termékek.

MIT IS CSINÁLUNK?

A digitális ügynökségi szolgáltatások egyik látványos terméke a kreatív és grafikai tervezés -megvalósítás, legyen szó egy weblap megjelenéséről, egy marketingkampány vizuális elemeiről vagy egy új, eddig ismeretlen márka arculatáról. A kreatív terület termékei legtöbbek számára egyszerűen feldolgozhatók és véleményezhetők – mivel nap mint nap körülvesznek és céloznak minket -, egyúttal könnyen kritizálható elemek is, hiszen azonnali érzelmi hatást váltanak ki a befogadóból.

Play showreel

Kreatív területek

User Interface Design (UI)
User Experience (UX)
Brand Identity
Wireframing & Prototyping
Design & Concept
Editorial design
Motion Design
Custom Illustrations
Package Design

A digitális tervezés és annak folyamata összetett és különálló szakma, melyben több területet különböztetünk meg a feladat típusától függően, nem ritkán kutatási tevékenységgel megalapozva a jól működő végeredményt. Egy „egyszerű” logó tervezésénél figyelembe vesszük, hogy a geometriai formákon, szögeken-íveken és betűtípusokon túl egy olyan alapot is tervezünk, melyre adott esetben egy cégcsoport teljes arculata építkezik. Egy jó logó későbbi zászlóshajója is egyben a vállalkozásnak és a hozzá társuló szolgáltatásnak, melyet - mint elsődleges és állandó vizuális védjegy - akkor is hirdet, amikor a cég nem foglalkozik aktívan a márkaépítéssel. Az ennél összetettebb feladatok még több munkával és kutatással járnak, mint például egy jól működő és egyszerre újszerű felhasználói élményt biztosító webdesign elkészítése.

Kreatív csapatunk magját tapasztalt grafikusok és sokat látott kreatív igazgatónk képezi, akik sokszínűségükkel alkotnak gördülékeny csapatot a mindennapokban. Ezáltal a végeredmény magától értetődő és szemet gyönyörködtető egyben. Grafikai csapatunk munkáját dicsérik az elmúlt években elnyert hazai és nemzetközi elismerések, valamint országhatáron túl ívelő együttműködéseink és hosszútávú projektkapcsolataink.