Greenhills esettanulmány: Ingatlanmarketing siker

#Greenhills

Építsd velünk az
álmaidat: vár rád a
Greenhills lakópark!

Egy jó ingatlan project nem áll meg a kivitelezésnél, lakókat is kell szerezni!

Így érkezett hozzánk a Z&Z Investment Group Kft. céges megkeresése, hogy segítsünk az új építésű környezettudatos társasházaik értékesítésének előremozdításában. Az ügyfél online felületet szeretett volna, amely hatékonyan bemutatja a társasház előnyeit, a környezetét, és átadja a legfontosabb információkat és elérhetőségeket a potenciális vásárlóknak. Ezen felül, a projekt részeként ATL/BTL grafikai anyagokat is létre kellett hoznunk az értékesítés támogatására.

w5labs greenhills

A közösen meghatározott arculati színek és koncepció alapján terveztük meg a logót, amelyet széles körben felhasználtunk az ATL (Above-The-Line) és BTL (Below-The-Line) grafikai anyagokban is. Az arculatot sikeresen integráltuk a főoldalba, ami a weboldal központi elemeként szolgál.

w5labs greenhills

Az elkészült weboldal mellett készítettünk ATL grafikai anyagokat is, amelyek bemutatják a társasház előnyeit és vonzerejét. Ez magában foglalta a hagyományos reklámhordozókat, például plakátokat és szórólapokat, amelyek célzottan eljuttatták az üzenetet a potenciális vásárlókhoz.

BTL grafikai anyagokat is létrehoztunk a társasház értékesítésének támogatására. Ebbe beletartoztak olyan elemek, mint a prospektusok, kiadványok vagy akár a társasházzal kapcsolatos tematikus rendezvényeken használt roll-up banner-ek, amelyek részletes információkat és vonzó vizuális tartalmat közvetítenek az érdeklődők felé, erősítve a társasház piaci jelenlétét.

Az eredmény egy teljes körűen támogató marketing kampány és online felület lett, amely nem csak az informatív webszerkezetet és a társasház bemutatását tartalmazza, hanem az ATL/BTL grafikai anyagokat is, amelyek hatékonyan elősegítették az értékesítést és a célcsoport megszólítását.

Mivel járultunk hozzá a Greenhills sikeréhez?

  • Coming soon oldal elérhetőségekkel
  • WordPress site
  • ATL / BTL grafikai anyagok
  • Arculattervezés: Logó, névjegykártya, e-mail aláírás, levélpapír, közösségi média tartalmak
  • Alaprajzok print és digitális terjesztéshez
  • Informatív helyszínrajzok
  • Web Bannerek hirdetésekhez
  • Plakáttervek, Tájékoztató Brosúra és szóróanyagok/flyerek

A végeredmény egy teljes körűen támogató marketing kampány és online platform, amely elősegíti az értékesítést és erősíti a társasház pozícióját a piacon.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kezdjünk el együtt dolgozni

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató