Greenhills esettanulmány: Ingatlanmarketing siker

#Greenhills

Építsd velünk az
álmaidat: vár rád a
Greenhills lakópark!

Egy jó ingatlan project nem áll meg a kivitelezésnél, lakókat is kell szerezni!

Így érkezett hozzánk a Z&Z Investment Group Kft. céges megkeresése, hogy segítsünk az új építésű környezettudatos társasházaik értékesítésének előremozdításában. Az ügyfél online felületet szeretett volna, amely hatékonyan bemutatja a társasház előnyeit, a környezetét, és átadja a legfontosabb információkat és elérhetőségeket a potenciális vásárlóknak. Ezen felül, a projekt részeként ATL/BTL grafikai anyagokat is létre kellett hoznunk az értékesítés támogatására.

w5labs greenhills

A közösen meghatározott arculati színek és koncepció alapján terveztük meg a logót, amelyet széles körben felhasználtunk az ATL (Above-The-Line) és BTL (Below-The-Line) grafikai anyagokban is. Az arculatot sikeresen integráltuk a főoldalba, ami a weboldal központi elemeként szolgál.

w5labs greenhills

Az elkészült weboldal mellett készítettünk ATL grafikai anyagokat is, amelyek bemutatják a társasház előnyeit és vonzerejét. Ez magában foglalta a hagyományos reklámhordozókat, például plakátokat és szórólapokat, amelyek célzottan eljuttatták az üzenetet a potenciális vásárlókhoz.

BTL grafikai anyagokat is létrehoztunk a társasház értékesítésének támogatására. Ebbe beletartoztak olyan elemek, mint a prospektusok, kiadványok vagy akár a társasházzal kapcsolatos tematikus rendezvényeken használt roll-up banner-ek, amelyek részletes információkat és vonzó vizuális tartalmat közvetítenek az érdeklődők felé, erősítve a társasház piaci jelenlétét.

Az eredmény egy teljes körűen támogató marketing kampány és online felület lett, amely nem csak az informatív webszerkezetet és a társasház bemutatását tartalmazza, hanem az ATL/BTL grafikai anyagokat is, amelyek hatékonyan elősegítették az értékesítést és a célcsoport megszólítását.

Mivel járultunk hozzá a Greenhills sikeréhez?

  • Coming soon oldal elérhetőségekkel
  • WordPress site
  • ATL / BTL grafikai anyagok
  • Arculattervezés: Logó, névjegykártya, e-mail aláírás, levélpapír, közösségi média tartalmak
  • Alaprajzok print és digitális terjesztéshez
  • Informatív helyszínrajzok
  • Web Bannerek hirdetésekhez
  • Plakáttervek, Tájékoztató Brosúra és szóróanyagok/flyerek

A végeredmény egy teljes körűen támogató marketing kampány és online platform, amely elősegíti az értékesítést és erősíti a társasház pozícióját a piacon.