Trimeszter Case Study: Online jelenlét és elköteleződés növelése a várandósok körében

#TRIMESZTER

Együtt a boldog
kismamákért! - ismerd
meg a Trimesztert!

Csapatunk egy olyan weboldalt hozott létre, amely letisztult és modern megjelenést kínál. Az oldal felhasználóbarát tervezéssel és könnyen navigálható struktúrával rendelkezik, hogy a felhasználók könnyen megtalálják a keresett információkat és termékeket.

A weboldal a terhesség különböző fázisaival kapcsolatos tartalmakat kínál, beleértve tájékoztató cikkeket, szakértői tanácsokat és termékbemutatókat is. Emellett egy online bolt is integrálva lett a honlapba, ahol a látogatók közvetlenül vásárolhatnak a kínált termékekből.

w5labs trimester

Miben segített a W5labs a Trimeszternek?

  • Barátságos felhasználói élményt nyújtó webdesign és könnyen navigálható struktúra
  • Tartalmi bővítések médiamegjelenések, szakértői tanácsok és termékbemutatók formájában
  • Online bolt integráció a termékek online megvásárlásához
  • Látogatói elköteleződés növelése és vásárlási hajlandóság fokozása
  • Erős online jelenlét és pozíció a terhességgel kapcsolatos információk terén
  • A márka hitelességének erősítése és bevétel növelése
  • Célközönség hatékony elérése és kiszolgálása

A Trimeszter története egybeforr Ratkó Tünde szülésznővel, aki több mint 25 éve elkötelezetten dolgozik azért, hogy minél több gyermek jöhessen világra.

Tünde teljeskörű várandóssági és termékenységi tanácsadást nyújt, és az általa nyújtott segítséggel több mint 50.000 baba jött a világra. Karrierje során megszerzett tudásával szeretett volna támogatást nyújtani a különböző egészségügyi háttérrel rendelkező gyermekre vágyó pároknak, már a terhesség előtt is.

Így fogalmazódott meg a A Baby-Med Professional Company Kft. gondolata, egy terhességi vitaminokra fókuszáló vállalkozás, amelynek célja a kismamák számára szóló információk és termékek széles választékának biztosítása. A Trimeszter vitamin már több, mint 10 éve a piac kiemelkedő szereplője, és több mint 30 országba szállítják már a kapszulákat.

A Trimeszter csapata az online jelenlétét is szerette volna megerősíteni egy új weboldal létrehozásával, amely barátságos felhasználói élményt nyújt, érdekes és hasznos tartalmakkal, valamint egyben lehetőséget is biztosít a termékek online megvásárlására is.

w5labs trimester