Aurora Medical weboldal és időpontfoglaló rendszer

#auroramedical

Fókuszban az ügyfél!
Ismerd meg az
Aurora Medical-t!

Az Aurora Medical egy integrált egészségügyi szolgáltató, amely jelentős tapasztalattal és szakértő orvosi csapattal rendelkezik. Vezetőjük fájdalomspecialista idegsebész-gerincsebész. Neurológus, ortopédus, kardiológus, pszichológus, gyógytornász és táplálkozási tanácsadó dolgozik még a rendelőben, akik közösen beszélik át a páciensek eseteit. Az intézmény hangsúlyt fektet a minimál invazív, gerincközeli fájdalomcsillapító kezelésekre, valamint prevenciós programokat és digitális nyomonkövetést is kínál a betegek számára. Szerették volna, ha klinikájuk nem csak Pécsett, de az online térben is kiemelkedő helyet töltene be, így ezzel a céllal a szemük előtt keresték meg csapatunkat.

w5labs aurora
w5labs aurora

Először is egy új weboldalt készítettünk az ügyfélnek, amelyek letisztult és professzionális megjelenést biztosítanak a klinikának, megerősítve az orvosi szolgáltatások megbízhatóságát és minőségét. Az új weboldal könnyen navigálható felépítése és felhasználóbarát felülete jelentősen javította a látogatók felhasználói élményét. Az információk könnyen megtalálhatóak, a menük és a logikus elrendezés egyszerűvé tették a betegek számára az adott szolgáltatásokhoz és időpontfoglaláshoz való hozzáférést.

w5labs aurora

Az integrált időpontfoglaló rendszer jelentősen egyszerűsítette az időpontok lefoglalását az Aurora Medical betegei számára. A könnyen kezelhető rendszer lehetővé tette a rugalmas és kényelmes időpontválasztást, javítva ezzel a klinika adminisztrációs folyamatait, hisz a rendszer integrálásával csökken a nyomás a telefonos ügyintézőkön.

w5labs aurora

Olyan szolgáltatásokat szállítottunk le
az Aurora Medical számára, mint:

  • Teljes WordPress weboldal
  • Felhasználóbarát és mobilbarát webes felület
  • Időpontfoglaló rendszer integrálása a weboldalba
  • Sebesség- és teljesítmény optimalizálás
  • Responsive design biztosítása
w5labs aurora

Az elkészült weboldal és az integrált időpontfoglaló rendszer együttesen segítették az Aurora Medical klinikát abban, hogy profi és modern online jelenlétük legyen, miközben egyszerűsítette az időpontfoglalási folyamatot a betegek számára, ezáltal növelve a klinika hatékonyságát.

Szeretnéd te is felpörgetni klinikád online jelenlétét?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató