Hatékony egészségügyi időpontfoglalás - Endocare & W5labs

#Endocare

Modern megoldások a
modern orvoslásban -
fedezzük fel együtt az
Endocare előjegyző
technológiáit!

w5labs endocare

Mind jól ismerjük az érzést, amikor szakorvosunkhoz próbálunk időpontot foglalni. Keresgéljük az interneten a rendelő elérhetőségét, felhívjuk a recepciót talán felveszik, talán nem és órákkal később amikor visszahívnak épp valaminek a közepén tartunk. Ez többször is megtörténik egy időpont esetében, hisz ha lemondanánk, vagy módosítanánk egy másik napra kezdődik minden előről. Mindezek mellett az adataink megadása, és a telefonon keresztüli adategyeztetés igencsak nehézkes, és az elírások problémákat okozhatnak a későbbiekben.

w5labs endocare

Most vizsgáljuk meg a másik oldalt. Az Endocare magánklinika számára a telefonos egyeztetések és bejelentkezések rengeteg adminisztrációs teherrel jártak, és jelentősen lassította a recepciósok munkáját a sok telefon, adatbekérés, ügyfélazonosítás. Minden hívásnál meg kellett keresniük a pácienst a rendszerben miközben telefonáltak. A tájékoztatások, szabad időpontok egyeztetése és módosítások mind időveszteséget okoztak és a többi feladatuktól vették el az időt.

Az Endocare előjegyző rendszer üzleti célja az volt, hogy egyszerűsítse és javítsa az orvosi rendelők és klinikák páciens menedzsmentjét, és ne kelljen a fennt leírt jelenséggel szembekerülnie egyik félnek se.

Milyen funkciókat fejlesztettünk az
Endocare előjegyző rendszerhez?

Időpontfoglalás és ütemezés
Automatikus emlékeztetők
Felhasználóbarát kezelőfelület
Többszintű felhasználói jogosultságkezelés

A W5labs és az Endocare magánklinika együttműködésével a korábbi problémát miszerint az adminisztráció követhetetlen, és rendszertelen egy korszerű modern foglalási rendszerrel oldotta meg ami redukálta az adminisztrátorok munkáját, ezáltal jelentős hatékonyságnövekedésre adott lehetőséget, így valódi előrelépést jelent az egészségügyi szolgáltatások foglalása terén.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kezdjünk el együtt dolgozni

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató