Hatékony egészségügyi időpontfoglalás - Endocare & W5labs

#Endocare

Modern megoldások a
modern orvoslásban -
fedezzük fel együtt az
Endocare előjegyző
technológiáit!

w5labs endocare

Mind jól ismerjük az érzést, amikor szakorvosunkhoz próbálunk időpontot foglalni. Keresgéljük az interneten a rendelő elérhetőségét, felhívjuk a recepciót talán felveszik, talán nem és órákkal később amikor visszahívnak épp valaminek a közepén tartunk. Ez többször is megtörténik egy időpont esetében, hisz ha lemondanánk, vagy módosítanánk egy másik napra kezdődik minden előről. Mindezek mellett az adataink megadása, és a telefonon keresztüli adategyeztetés igencsak nehézkes, és az elírások problémákat okozhatnak a későbbiekben.

w5labs endocare

Most vizsgáljuk meg a másik oldalt. Az Endocare magánklinika számára a telefonos egyeztetések és bejelentkezések rengeteg adminisztrációs teherrel jártak, és jelentősen lassította a recepciósok munkáját a sok telefon, adatbekérés, ügyfélazonosítás. Minden hívásnál meg kellett keresniük a pácienst a rendszerben miközben telefonáltak. A tájékoztatások, szabad időpontok egyeztetése és módosítások mind időveszteséget okoztak és a többi feladatuktól vették el az időt.

Az Endocare előjegyző rendszer üzleti célja az volt, hogy egyszerűsítse és javítsa az orvosi rendelők és klinikák páciens menedzsmentjét, és ne kelljen a fennt leírt jelenséggel szembekerülnie egyik félnek se.

Milyen funkciókat fejlesztettünk az
Endocare előjegyző rendszerhez?

Időpontfoglalás és ütemezés
Automatikus emlékeztetők
Felhasználóbarát kezelőfelület
Többszintű felhasználói jogosultságkezelés

A W5labs és az Endocare magánklinika együttműködésével a korábbi problémát miszerint az adminisztráció követhetetlen, és rendszertelen egy korszerű modern foglalási rendszerrel oldotta meg ami redukálta az adminisztrátorok munkáját, ezáltal jelentős hatékonyságnövekedésre adott lehetőséget, így valódi előrelépést jelent az egészségügyi szolgáltatások foglalása terén.