HRMNY Art Esettanulmány: Vizuális jelenlét egyedi brandinggel és logótervezéssel

#HRMNYART

Teremtsd meg otthonod
tökéletes harmóniáját
Feth Szandrával!

hrmny

Feth Szandra belsőépítész 2023-ban döntött úgy, hogy alkotói munkáját kiterjeszti a 3D textúrákból alkotott művészeti formákra is. Márkaerősítés céljából indított Instagram fiókot, ahol bemutathatja alkotásait.

Ahhoz azonban, hogy a vizuális megjelenése is összhangban legyen a kreatív tevékenységével, egyedi logót és arculatot terveztünk számára.

hrmny
hrmny w5labs

Az arculattervezés során az volt a fő szempont, hogy tükrözze a művész munkáinak jellegét: letisztult, egyszerűségre törekedő, és inkább kiegészítő, semmint tolakodó megjelenést alakítottunk ki. Az ügyfél az Instagrammot választotta fő platformként a művek bemutatására, így a hagyományos weboldal helyett az új webes felületbe integráltuk a tartalmakat, hogy egységes élményt nyújtsunk az érdeklődők számára.

A tervezés során fontos volt, hogy az arculati elemek kiegészítsék, ne pedig elnyomják a tevékenységet. Megtaláltuk a megrendelővel a közös hangot és figyelembe vettük az ő stílusát és művészi kifejezését az arculat kialakításában. A névjegykártyától kezdve, egészen a köszönőkártyákig és matricákig, minden apró részletben megjelennítettük grafikusi csapatunkkal az alkotó egyedi személyiségét. Mind tudjuk, hogy fontos az első benyomás, amit a megrendelő az online térben képeivel és instagram reels-eivel képvisel a profilja megosztásakor.

hrmny w5labs

Milyen arculati elemekkel járultunk hozzá a HRMNY Art-hoz?

  • Logó tervezés
  • Social felületre optimalizált arculati elemek a természetes és egyaránt a művi textúrák és érzetek bevonásával (pl gyűrött textil háttér, beton hatás és színek)
  • Köszönőkártya, Névjegykártya
  • Matrica
  • Instagram highlights ikonok és story sablonok
  • IG Reels mini hangulat/vibe videók
hrmny w5labs
hrmny w5labs

Az együttműködés eredményeként egy új dimenzióban tudtuk bemutatni a megrendelő munkáját és kreativitását. A logó tervezése és az arculati elemek optimalizálása a közösségi média felületekre lehetővé tette, egy egyedi és összetéveszthetetlen vizuális megjelenéssel rendelkező márka létrehozását. Az elkészült köszönőkártya, névjegykártya, matrica, Instagram highlights ikonok és story sablonok, valamint az IG Reels mini vibe videók kiváló lehetőséget adtak arra, hogy a művészeti formák kiemelkedő vásárlói élményt nyújtsanak Szandra közönségének.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kezdjünk el együtt dolgozni

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató