HRMNY Art Esettanulmány: Vizuális jelenlét egyedi brandinggel és logótervezéssel

#HRMNYART

Teremtsd meg otthonod
tökéletes harmóniáját
Feth Szandrával!

hrmny

Feth Szandra belsőépítész 2023-ban döntött úgy, hogy alkotói munkáját kiterjeszti a 3D textúrákból alkotott művészeti formákra is. Márkaerősítés céljából indított Instagram fiókot, ahol bemutathatja alkotásait.

Ahhoz azonban, hogy a vizuális megjelenése is összhangban legyen a kreatív tevékenységével, egyedi logót és arculatot terveztünk számára.

hrmny
hrmny w5labs

Az arculattervezés során az volt a fő szempont, hogy tükrözze a művész munkáinak jellegét: letisztult, egyszerűségre törekedő, és inkább kiegészítő, semmint tolakodó megjelenést alakítottunk ki. Az ügyfél az Instagrammot választotta fő platformként a művek bemutatására, így a hagyományos weboldal helyett az új webes felületbe integráltuk a tartalmakat, hogy egységes élményt nyújtsunk az érdeklődők számára.

A tervezés során fontos volt, hogy az arculati elemek kiegészítsék, ne pedig elnyomják a tevékenységet. Megtaláltuk a megrendelővel a közös hangot és figyelembe vettük az ő stílusát és művészi kifejezését az arculat kialakításában. A névjegykártyától kezdve, egészen a köszönőkártyákig és matricákig, minden apró részletben megjelennítettük grafikusi csapatunkkal az alkotó egyedi személyiségét. Mind tudjuk, hogy fontos az első benyomás, amit a megrendelő az online térben képeivel és instagram reels-eivel képvisel a profilja megosztásakor.

hrmny w5labs

Milyen arculati elemekkel járultunk hozzá a HRMNY Art-hoz?

  • Logó tervezés
  • Social felületre optimalizált arculati elemek a természetes és egyaránt a művi textúrák és érzetek bevonásával (pl gyűrött textil háttér, beton hatás és színek)
  • Köszönőkártya, Névjegykártya
  • Matrica
  • Instagram highlights ikonok és story sablonok
  • IG Reels mini hangulat/vibe videók
hrmny w5labs
hrmny w5labs

Az együttműködés eredményeként egy új dimenzióban tudtuk bemutatni a megrendelő munkáját és kreativitását. A logó tervezése és az arculati elemek optimalizálása a közösségi média felületekre lehetővé tette, egy egyedi és összetéveszthetetlen vizuális megjelenéssel rendelkező márka létrehozását. Az elkészült köszönőkártya, névjegykártya, matrica, Instagram highlights ikonok és story sablonok, valamint az IG Reels mini vibe videók kiváló lehetőséget adtak arra, hogy a művészeti formák kiemelkedő vásárlói élményt nyújtsanak Szandra közönségének.