Halott Pénz - Új weboldal

#HALOTTPENZ

Hatalmas felelősség
megtervezni hazánk
egyik legmeghatározóbb
együttesének primér
online felületét.

Toplistás dalok, több száz koncert, zenei díjak sora - ki ne ismerné ma itthon a
Halott Pénzt? Pécsi gyökereink összekötnek minket, így külön örömöt okozott
számunkra, hogy mi készíthettük el Magyarország egyik legnépszerűbb
zenekarának weboldalát.

halottpénz w5labs

A cél tehát adott volt.

Egy informatív, fiataloknak szóló platformot kell létrehozni, amit ugyanolyan
élmény használni, mint a zenéjüket hallgatni. Olyan oldalt akartunk létrehozni, ami
egyszerűen kielégíti az érdeklődők koncert dátumok, jegyvásárlási lehetőségek és
általános információk iránti kíváncsiságát, de egyszerre átadja a zenekar által
közvetített életérzést. Ennek eszköze lett a koncertélmény felidézése és így jött
képbe a kezdőképen alkalmazott parallax effekt.

halottpénz w5labs halottpénz w5labs halottpénz w5labs

A parallax animáció felépítése.

7 egymásra pakolt layer mozgatása eltérő sebességgel. Ezzel a munkaigényes és ritkán használt megoldás segítségével értük el a koncertek első soraiban uralkodó összetéveszthetetlen hangulatot.

halottpénz w5labs halottpénz w5labs halottpénz w5labs halottpénz w5labs halottpénz w5labs halottpénz w5labs halottpénz w5labs
halottpénz w5labs

Mobile first.

A célközönséget figyelembe véve,
prioritás volt a mobilon való működés.

40.000
LÁTOGATÓ
130.000
OLDALMEGTEKINTÉS

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kezdjünk el együtt dolgozni

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató