Textrade horizontális scroll weboldal

#TEXTRADE

Ismerd meg Közép-Kelet Európa legnagyobb textilválogató üzemét, a Textrade-t!

A Textrade missziója már az 1990-es megalakulásuk óta a fenntarthatóság és a textíliák újrahasznosításának előremozdítása. Együttműködésünk alatt csapatunk azon dolgozott, hogy megadja nekik az ehhez szükséges informatikai támogatást. Közös célunk volt, hogy olyan weboldalt hozzunk létre, amely nemcsak látványos, de hatékonyan kommunikálja a Textrade üzeneteit is.

Ügyfelünk egyedi fejlesztésű weboldalt szeretett volna, amely elrugaszkodik, túlmutat a megszokott iparági normáktól, ezért weboldaluk fejlesztése során, kiemelt figyelmet fordítottunk a kreatív összhatás elérésére.

Letisztult és modern designt készítettünk, a horizontális tartalom böngészés lehetőségével pedig elrugaszkodtunk a megszokott felépítéstől, tovább fokozva a látogatói kíváncsiságot. A horizontális scroll ritkábban használt megoldás, ami a dinamikus vizuális elemekkel karöltve lendületet ad a weboldal tartalmának, és lehetővé teszi, hogy különleges módon kommunikálja a Textrade a kulcsfontosságú üzeneteit.

Milyen előnyei vannak az egyedi
fejlesztésű weboldalaknak?

  • Teljes kontroll az egyedi webes megjelenés és brand tükrözés felett.
  • Jobb felhasználói élmény és navigáció.
  • Rugalmasság és skálázhatóság a vállalati növekedésével párhuzamosan.
  • Személyre szabott biztonsági rendszer a magas fokú védelemért.
  • Specifikus funkciók és teljesítmény optimalizálás vállalati igényeidre és az üzleti modelledre hangolva.
w5labs textrade
w5labs textrade

Egy olyan egyedi fejlesztésű weboldalt készítettünk, ahol a vizuális elemek összhangban állnak a Textrade márkaidentitásával.

Könnyen kezelhető és átlátható, ezáltal minőségi felhasználói élményt nyújt a web látogatóinak. Az új weblap sikeresen közvetíti a vállalat céljait és értékeit, kiemelve a fenntarthatóságot és a textil újrahasznosítás fontosságát, immáron új webfelületen.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kezdjünk el együtt dolgozni

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató
Szeretnéd te is
felpörgetni céged
online jelenlétét?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!