Építsd fel velünk klinikád digitális lábnyomát!

Építsd fel velünk klinikád digitális lábnyomát!

A sikeres vállalkozásokat kezdettől fogva a folyamatos fejlődés iránti vágy táplálja. Egy dinamikusan változó, innovatív megoldásokat igénylő piacon versenyzünk, ahol a múlt eredményei gyorsan elvesznek és pillanatok alatt épülnek új birodalmak friss ötletekből. Ez nincs másképp a hazai magánegészségügyi szektorban sem, ami az elmúlt években robbanásszerű növekedést mutatott.

A magyar magánegészségügy a 2018-as 580 milliárd forintról több, mint 800 milliárd forintra duzzadt 2022-re.

Ez közel 40%-os emelkedés 4 év alatt, évenkénti átlagos 9%-os növekedés mellett. Azonban 2022 jelentős kihívások elé állította a szektort. Az infláció és energiaárak drasztikus emelkedése, az állami egészségügyi reformok, valamint az általános gazdasági instabilitás mind olyan tényezők, amelyek komoly nyomást gyakoroltak és a mai napig gyakorolnak a piaci szereplőkre.

Jól látható, hogy a magánklinikáknak most még inkább kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a professzionális digitális jelenlétükre, az informatikai infrastruktúra és háttérszolgáltatások zökkenőmentes működésére versenyképességük megőrzése érdekében.

Fejleszd velünk a digitális lábnyomod!

Mi az a kreatív digitális ügynökség vagyunk, akire rábízhatod magad az ötlettől a megvalósításig.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek olyan modern digitális megoldásokat kínáljunk, melyek segítségével megkönnyítjük érvényesülésüket a hazai és nemzetközi magánegészségügyi piacon. Tevékenységünk során az ügyfélközpontú szemlélet nem csak a bizalomépítés miatt elengedhetetlen, szolgáltatásaink többsége egyedi megközelítést igényel, hisz nincs két egyforma klinika.

Online jelenlét növelése

Legyen szó egyedi vagy WordPress fejlesztésről, grafikáról vagy marketingről a felmerülő igényeket egy kézben tartva, ügyfélközpontú szemlélettel vagyunk képesek kielégíteni. Ügynökségünk célja, hogy klienseink online jelenlétét és identitását a szolgáltatásainkkal folyamatosan erősítsük ezáltal pedig növeljük bevételüket.

01
WordPress és egyedi fejlesztés
weboldal-, és szoftverfejlesztés, időpontfoglaló rendszerek
02
Grafikai szolgáltatások
UI/UX design, teljes arculat és logó tervezés
03
Digitális marketing szolgáltatások
hírlevél, kampánykezelés, stratégia, tartalommarketing
domain w5host

Időpontfoglaló rendszer és egyéb egyedi fejlesztések

Mind jól tudjuk, hogy a betegekkel való telefonos egyeztetések rengeteg adminisztrációs teherrel járnak, ami jelentősen lassítja a recepciósok munkáját. A tájékoztatások, szabad időpontok egyeztetése, és módosítások mind időveszteséget okoznak és a többi feladattól veszik el az időt. Egy egyedi online időpontfoglaló rendszer egyszerűsíti és jelentősen javítja az orvosi rendelők és klinikák páciens menedzsmentjét. Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik online időpontfoglaló rendszerek fejlesztése és integrálása terén , melynek köszönhetően növeltük ügyfeleink hatékonyságát és javítottuk a betegélményt.

w5host

Hálózatüzemeltetés

A modern hálózati infrastruktúra szolgáltatási palettánk egyik meghatározó része. Stabil hálózatüzemeltetésünk biztosítja a magánegészségügyi szektorban működő klinikák számára az üzemképesség stabilitását, az adatbiztonságot, hatékony kommunikációt, gyors válaszidőt és a költségmegtakarítást, elősegítve ezzel az optimális üzleti folyamatokat és a magas szintű betegellátást.

Klinikátok számára is értéket teremthetnek a fenti szolgáltatások?

Tekintsük át közösen a hiányterületeket, hogy trendkövető szolgáltató helyett,
trendépítővé váljatok a digitális térben is!

Időpontot kérek

Akik minket választottak…

Öröm volt együttműködni a W5labs-szel. Csapatuk elkötelezettsége a projektünk iránt egy rendkívül funkcionális weboldal létrehozását eredményezte, mely felülmúlta várakozásainkat. Az általuk készített grafikai tervek tökéletesen kifejezik márkánk lényegét. A technikai tudásukon túl az ügyfélélmény általánosan is gördülékeny és professzionális volt. A W5labs valóban hozzájárult a növekedésünkhöz.
w5labs
Marc Zumstein
Több éve dolgozunk a W5labs csapatával, nekik köszönhető a RESnWEB foglalási oldala, ajándékutalvány felülete, multihotel keresője és a törzsvendég moduljának designja is. Gördülékeny az együttműködés velük, gyorsan válaszolnak a megkereséseinkre, ismernek bennünket, profin prezentálják a terveket és nem utolsó sorban időtálló az eredmény. Folyt. köv. :)
Szilágyi Zsuzsa
ügyvezető
A W5labs-szel már 2021 óta dolgozunk együtt, a nulláról építették fel a corporate közönségnek szóló weboldalunkat. A funkcionalitás kialakításáért, valamint a teljes designért is a W5labs csapata felelt. Több okból is könnyű a közös munka: a kezdetektől szinte azonnal ráhangolódtak az igényeinkre, nagyon gyorsan reagálnak a kéréseinkre, rendszeresen több megoldási javaslatot is hoznak, rugalmasak, és mindig kifogásolhatatlan minőségben dolgoznak. Az új weboldal a csapatunk körében is nagy sikert aratott, ami jó visszaigazolása annak, hogy jól választottunk partnert.
w5labs
Andrea KOZAREK
Chief Marketing Officer of Green Fox Academy
A W5 az a barát, aki nem csak segít, de még ért is hozzá.
w5labs
dr. Hetényi Roland
ügyvezető, RoLink Biotechnology
A W5-tel való együttműködésünk során a projektmenedzsment kiemelkedő volt. Az információk zökkenőmentesen áramlottak az ügynökségen belül, nem kellett többször elmondani több embernek az igényeinket. Ha bármi felmerült, mindenki azonnal készséggel válaszolt, és megvalósították azt az elképzelést, amit kigondoltunk. A végeredmény egy igazán különleges honlap lett!
w5labs
Bányavölgyi Donáta
Marketing, PR Manager
Az 1500. gerincbetegünk után úgy döntöttünk, hogy bővítjük a rendelő portfólióját, valamint az online térben is bemutatkozunk. A társszakmák legjobb szakértőit hívtuk meg a csapatunkba a komplex szemléletű gyógyítás érdekében. Ehhez mérten, természetesen a digitális megjelenésünket is a legjobb kezekbe adtuk. A W5labs modern, ízléses és felhasználóbarát honlapot készített nekünk, és vigyáz rá azóta is a legnagyobb megelégedésünkre.
w5labs
Dr. Nagy Máté
idegsebész, orvosigazgató

Kíváncsi vagy eddigi projektjeinkre?

Ismerd meg
esettanulmányainkat!

Ügynökségünk alapítása óta számos projekten dolgoztunk a magánegészségügyi piacon. Legyen szó időpontfoglaló rendszerről vagy egy klinika teljes arculatának és weboldalának megalkotásáról, esetleg informatikai háttérszolgáltatásokról csapatunk büszke arra, hogy a legtöbb felmerülő egyedi igényt meg tudja valósítani.

Aurora Medical weboldal és időpontfoglaló rendszer

Fókuszban az ügyfél online jelenléte!

aurora

Endocare előjegyző rendszer

Modern megoldások a modern orvoslásban.

endocare

Felkeltettük érdeklődésed?

Vedd igénybe ingyenes
konzultációnkat!
Kezdjünk el együtt dolgozni!