Tökéletes
felhasználói élmény.

A W5labs kifejezetten webfejlesztésre és digitális grafikára specializált kreatív ügynökség. Csapatunk a W5 group tagja, célunk pedig, hogy innovatív és hatékony megoldásainkkal ügyfeleinket nagyobbá és sikeresebbé tegyük.

Szerverektől az ügynökségig

Vállalkozásunkat OTP Business nagykövetnek választották 2018-ban.

Cégünk 2008-ban alakult, kezdetben kizárólag web hostingra szakosodva. Alapítóink szorgosan bővítették ügyfélkörünket, akkor még nem sejtve, merre is tart pontosan a vállalkozás.


Az egyre bővülő és szerteágazó ügyféligényeknek eleget téve 2012-ben csapatunk elkezdett weboldalakat fejleszteni - ekkor született meg a W5labs.


A webfejlesztés egyre nagyobb teret nyert, így szükségessé vált a csapat bővítése. Ekkor fokozottan ügyeltünk arra, hogy újonnan érkező munkatársaink a komoly szaktudás mellett hozzánk hasonlóan lelkesek és motiváltak legyenek, hogy együtt, egy csapatként tudjunk új szegmensek felé nyitni.


Mára a fejlesztéseket egy profi apparátus menedzseli, egy hatékony szervezetként működve. 30 fős csapatunkkal minden grafikai tervezéssel és webfejlesztéssel kapcsolatos kérésnek eleget tudunk tenni, mindezt nemzetközi színvonalon, a legújabb, legmodernebb technológiákat alkalmazva.


A 2018-as év történetünk legsikeresebb éve volt. Csapatunk létszámát nemzetközi cégeknél tapasztalatot szerzett szakemberekkel növeltük, illetve új üzletágakkal bővítettük tevékenységünket. Számos hazai és nemzetközi megmérettetésen is díjazták weboldalainkat. Cégünk elismertségét tükrözi az OTP Business Nagykövet program, melybe ez év őszén – több száz pályázó közül - választották be cégünket. A W5Labs célkitűzése 2019-ben is a maximális ügyfél elégedettség a prémium minőségű szolgáltatásokon keresztül.

Hatékony kreativitás

Csapatunk sikere legfőképp két dolognak köszönhető:


Mindenek előtt sosem vagyunk 100%-ban elégedettek, mindig feszegetjük a határokat, hogy valami újat hozzunk létre. Ez a mentalitás bevonzotta a hasonló gondolkodású szakembereket, így mára nem csak hogy ismerjük és alkalmazzuk a legújabb technológiai és digitális trendeket, de alakítjuk is azokat.


Másrészt pedig fokozottan ügyelünk arra, hogy munkáinkban a kreativitás soha ne öncélú legyen, hanem mindig a hatékonyságot és az innovációt szolgálja, hiszen csakis így lehetséges, hogy ügyfeleink és mi is egyaránt büszkék lehessünk a végeredményre.

  • w5labs logo

    Egyedi weboldalak és webes rendszerek fejlesztése, arculattervezés.

  • w5host logo

    Lakossági és B2B webhosting szolgáltatás, domain regisztráció.

  • webmedic logo

    Weboldal javítás, üzemeltetés és teljeskörű karbantartás.

Copyright 2021 ©
W5 Informatikai Kft.